۱-برزیل
یک سوم قهوه جهان در این کشور تولید می شود. Arabica، گونه ایی است که عمدتا در برزیل تولید می شود. قهوه های تولید شده در این کشور معمولا به صورت خشک فرآوری می شوند.
۲-ویتنام
ویتنام دومین کشور تولید کننده قهوه ،توانست با افزایش تولید خود از اندونزی و کلمبیا پیشی بگیرد. قهوه Robusta عمدتا دراین کشور می روید.
۳-اندونزی
گونه های متفاوت قهوه در حال رشد در این کشور هستند .Arabica با کیفیت ترین قهوه تولید شده دراین کشور است .
۴-کلمبیا
کلمبیا که در حال حاضر در جایگاه چهارم این فهرست قرار دارد ،قهوه ایی بسیار ملایم و با طعم و بو عالی تولید می کند.با وجود اینکه قهوه از اوایل قرن ۱۸ در کلمبیا تولید شد اما از اواخر قرن ۱۹،صادرات آن آغاز شد.
۵-هند
ایالت های جنوب هند ،کاناتا کا، تامیل نادو وکرلا،مسئول عمده تولید قهوه این کشور هستند.ایالت کارناتاکا به تنهایی ۵۳درصد قهوه کشور را تولید می کند.قهوه این کشور به جای رشد در زیر نور خورشید ،در سایه رشد می کند. ۸۰ درصد قهوه تولید شده در هند به کشور های دیگر صادر می شود.
۶-اتیوپی
این باور وجود دارد که قهوه در قرن ۹در اتیوپی کشت می شد. اتیوپی بزرک ترین تولید کننده قهوه در کل قاره آفریقا است .در حدود نیمی از قهوه تولید شده در این کشور ،در داخل مصرف شده و بقیه صادر می شود.
۷-پرو
قهوه کشت شده در پرو ،به خاطر ارکانیک بودنش ،منحصر به فرد است .صنعت قهوه پرو ،بزرگ ترین منبع اشتغال زایی این کشور به شمار می آید. این کشور در آمریکای جنوبی سومین صادر کننده بزرگ قهوه است .
۸-گواتمالا
گفته می شود بهترین قهوه دنیا در گواتمالا تولید می شود. CobanوAntigua معروفترین مناطق تولید قهوه در این کشور است. دما و شرایط اقلیمی ،از دلایل اصلی رشد خوب قهوه در این کشور است.
۹-مکزیک
نواحی ساحلی مکزیک ، محل کشت قهوه هستند .گفته می شود که قهوه از اواخر قرن ۱۸ وارد این کشور شد و از آن پس ،به عنوان مهمترین محصول تلقی می شود.
۱۰-هندوراس
به دلیل شرایط ضعیف اقتصادی این کشور ،امکان صادرات آن به سایر کشورها بسیار کم است و از این رو عمده قهوه تولیدی در داخل مصرف می شود . اقتصاد این کشور به شدت وابسته به کشت قهوه و تعداد افراد شاغل در این حوزه است.